KUNDUPPLEVESLER

GÄSTBOK

Recensioner

På Hammarby Sjöstads Trafikskola löper ständig utveckling som en röd tråd då vi dagligen i våra relationer söker nya vägar till att bli bättre. Vi utvärderar vår verksamhet utifrån vad våra kunder tycker om oss, därför är kundernas synpunkter en starkt bidragande faktor till vår nuvarande- och framtida utveckling. Nedan kan du läsa våra kunders recensioner och omdömen.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
.
6 inlägg.
Natalia Natalia skrev den december 21, 2022
Nabil är verkligen pedagogiskt och professionell, han är verkligen tydlig och dubbelkollar så man förstår instruktionerna. Jag hade körlektion där med Nabil 2 dagar innan uppkörning, det lilla gjorda så mycket inför min uppkörning att jag till och med klarade, vilket jag trodde att jag inte skulle. Rekommenderar denna körskola starkt, har kört på 2 andra. Men denna är verkligen the one!!!
Elin Elin skrev den december 13, 2022
Nabil är otroligt proffsig och pedagogisk! Jag hade testat andra körskolor innan men allt klickade när jag hittade Hammarby Sjöstads trafikskola. Tack!
Adam Adam skrev den december 6, 2022
Stort tack till Nabil för all hjälp på vägen till körkort, både vid risketta och körlektioner! Lugn och pedagogisk lärare som skapar bekväm stämning i bilen. Rekommenderar starkt denna trafikskola.
Lovisa Lovisa skrev den juni 2, 2022
Tack för allt Nabil! Så otroligt pedagogiska och ordentliga lektioner, med lättsam och rolig stämning däremellan. Är så nöjd med skolan och rekommenderar den VARMT till alla som vill ta körkort!
Abbas Molu Abbas Molu skrev den mars 17, 2022
Bästa läraren enligt mig är Nabil, väldigt pedagogisk, saklig och sjuk rolig humor
Linda Green Linda Green skrev den mars 17, 2022
Fantastiskt nöjd med Hammarby trafikskola! Ett toppen bemötande och mycket utbildning för pengarna! Så glad att jag valde denna skola!
Call Now Button