Intensivkurs körkort i Stockholm

Intensivkur för körkort i Stockholm. Start varje vecka, året runt! Boka din utbildning redan idag!

intensivkurs körkort stockholm

Ta intensivkurs i Stockholm

Intensivkurs för bilkörkort

Drömmer du om att ta körkort, men får det aldrig att bli av? Har du påbörjat din utbildning men inte nått slutmålet? Då kan en intensivkurs vara lösningen. Gör din körkortsutbildning intensivt på 1 till 3 veckor, direkt här hemma i Stockholm och få med dig lokalkännedomen på köpet.

För att ge dig en klar tidsram: en intensivkurs tar vanligtvis 1 – 3 veckor (eller 10 – 30 körlektioner), beroende på din förkunskap.

$

1 veckas Intensivkurs

$

2 Veckors Intensivkurs

$

3 Veckors Intensivkurs

Fördelar med intensivkurs

Att överväga en intensivkurs för körkort i Stockholm är ett snabbt och effektivt sätt att uppnå ditt körkortsändamål. Dessutom finns det flera fördelar med att välja denna typ av kurs.

För det första är en av de mest framträdande fördelarna tidsbesparingen. Jämfört med att ta körlektioner över en längre tidsperiod kan en intensivkurs hjälpa dig att snabbt uppnå ditt mål. Detta är särskilt fördelaktigt om du har en upptagen livsstil. Dessutom, om du inte vill spendera flera månader på att ta körkort, är detta det perfekta alternativet för dig. Genom att delta i en intensivkurs i Stockholm kan du fullt ut fokusera på din körutbildning under en kortare tidsperiod, och när kursen är klar, är du oftast redo för ditt körkortsprov.

1 till 3 veckors intenisvkurs i stockholm

Bokning av intensivkurs

Efter en kontakt med dig så förbokar vi:

· Riskettan – Riskutbildning del 1 (alkohol & droger)
· Risktvåan – Riskutbildning del 2 (halkbana)
· Teoriprov
· Körprov

Vi planerar även dina körlektioner. Antalet körlektioner kan naturligtvis ändras efter dina behov. Ser vi att det går fortare framåt, så reglerar vi det omgående. Lektioner som du inte nyttjar återbetalas till dig efter utbildningen.

Boka din plats redan idag – hör av dig till oss, så berättar vi mer!

Ta körkort nu, betala sen!