Trafikskola Sickla

Söker du en trafikskola när Sickla då är du välkommen till Hammarby Sjöstads Trafikskola

EbjudandenVåra tjänster
trafikskola i stockholm

Bor du i Sickla och vill börja din körkortsresa?

Att ta körkort är en viktig milstolpe i livet. Det ger dig frihet att ta dig runt på egen hand och ökar också dina möjligheter att söka jobb som kräver att du har ett giltigt körkort.

Dags att ta körkort?

Är det dags att ta körkort för första gången? Behöver du hjälp med att finslipa det sista inför din uppkörning? Eller behöver du ta en intensivkurs för körkort? Då är Hammarby Sjöstads Trafikskola i Stockholm den rätta körskolan för dig. Våra kompetenta, trevliga trafiklärare och kontorspersonal är alltid redo att ge dig som kund bästa möjliga service. Du är varmt välkommen till oss.

Hela vägen till körkortet

Vi är en trafikskola när Sickla med specialistkompetens inom körkort behörighet B. Vi erbjuder utbildning för körkort behörighet B bestående av handledarkurserriskettan och intensivkurser. Som elev på Hammarby Sjöstads Trafikskola får du hjälp genom hela körkortsutbildningen, från ansökning om körkortstillstånd tills du har ditt körkort i handen. Tillsammans med din lärare lägger vi upp en personlig utbildningsplan efter dina förkunskaper och behov, detta för att du ska få en så effektiv och bra utbildning som möjligt. Du väljer själv den instuderingstakt som passar dig.

Våra tjänster

HANDLEDARKURS

Både handledare och elever behöver genomgå en introduktionsutbildning, innan privat övningskörning får utföras.

INTENSIVKURS KÖRKORT

Intensivkurser för bilkörkort i Stockholm. Med start varje vecka, året runt.

RISKETTAN FÖR BIL

Riskettan är den obligatoriska riskutbildningen för B-körkort.

Vår vision och mission

Då en trafikskola har en viktig roll i samhället har vi för avsikt att öka vårt positiva bidrag, därför bygger vår verksamhet på god etik och styrning, långsiktiga relationer och engagerade medarbetare som levererar på kundens önskemål och behov. För att försäkra oss om att vi förstår kundens behov och att vi kan förse de med marknadens bästa utbildning,

Vi lovar dig

En professionell körkortsutbildning

Vi erbjuder dig en kvalificerad Körkortsutbildning. Hos oss finner du alla de resurser som krävs för att kunna ta det efterlängtade körkortet.

Ett personligt bemötande

Trafikskolans filosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med dig som elev. Här möter du en varm miljö med omtänksam personal som månar om att hjälpa dig fram till ditt mål.

Kvalitet

Genom kontinuerlig kompetensutveckling säkerställer vi jämn och hög kvalitet i vår körkortsutbildning.